Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos / Pregons

En la relació següent podeu trobar la informació de tots els pregons i avisos realitzats al municipi.

Telegram

Us informem de diverses eines de missatgeria instantània de la Generalitat que funcionen amb l'aplicació Telegram. Per descargar aquesta aplicació cal anar al market del sistema operatiu del vostre mòbil: Android (Google Play:https://play.google.com/store/apps/details?id=org.telegram.messenger&hl=es) o iOS (Apple Store:htpps://itunes.apple.com/es/app/telegram-messenger/id686449807?mt=8).

Campanya Agrària Temporada 2019

Com cada any, entre els mesos de maig i setembre, té lloc la campanya anual de recollida de la fruita a Catalunya, que requereix la contractació de personal temporer per dur a terme diferents tasques agràries, per la qual cosa us enviem fulleto informatiu sobre la Campanya Agrària de Temporada 2019 que ha editat el Servei d’Ocupació de Catalunya, que conté la informació bàsica per a totes les persones interessades en participar-hi.

Piscines Municipals de Tornabous 2019

Els preus de les piscines Municipals de Tornabous període 2019: Abonaments: -Abonament temporada a partir de 65 anys: 15,00 € -Abonaments temporada individual : 35,00 € -Abonaments menors de 3 anys: gratuït. Entrades piscines: -Entrada a partir de 65 anys amb DNI: 1,00 € -Entrada general: 3,00 € -Entrada menors de 3 anys: gratuït.

Campanya de la fruita

Us comuniquem que desde el Consell Comarcal de l'Urgell i haurà un tècnic encarregat de realitzar tasques d'assessorament, recolzament i informació en l'àmbit sociolaboral per a les persones treballadores ja siguin pagesos i/o temporers de la campanya agrària de la fruita dolça. Aquesta persona romandrà a l'Ajuntament de Tornabous cada dijous de juliol a octubre de 9:00 a 14:00 hores.

Document Actions