Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos / Pregons

En la relació següent podeu trobar la informació de tots els pregons i avisos realitzats al municipi.

Telegram

Us informem de diverses eines de missatgeria instantània de la Generalitat que funcionen amb l'aplicació Telegram. Per descargar aquesta aplicació cal anar al market del sistema operatiu del vostre mòbil: Android (Google Play:https://play.google.com/store/apps/details?id=org.telegram.messenger&hl=es) o iOS (Apple Store:htpps://itunes.apple.com/es/app/telegram-messenger/id686449807?mt=8).

Marxa de les Cabanes de Volta dels Omellons.

El proper 31 de març hi tornem, serà ja la setena edició de la Marxa de les Cabanes de Volta dels Omellons. Enguany continuarem amb uns circuits d'aproximadament 15 km i 21 km que us atansaran a l’Ermita de Sant Bonifaci i les Vinyes de la vall de Vinaixa que estem convençuts que us agradaran. Com ja vam fer l’any passat com a novetat, per fer la marxa més tranquil·la, la sortida serà oberta de 8:30 h fins a les 9:00 h, caldrà que abans recolliu l’acreditació. En aquest mateix sentit limitarem les inscripcions a 700 persones, l’any passat vam tancar a 682 inscrits, així que no ho deixeu pel darrer moment. També us recordem que aquest any el mateix dia de la marxa no s'acceptaran inscripcions. Per acabar, estem contents que la nostra marxa continuï dins del projecte Marxa.cat, el circuit de marxes saludables de Ponent que enguany inclou fins a nou marxes compromeses amb uns valors molt vostres. Us esperem a tots el 31 de març a la nostra marxa, us animem a fer arribar tota aquesta informació als vostres socis, companys, amics, familiars, o tots aquells que cregueu que poden gaudir de la nostra marxa, tal com ho fem nosaltres. vostres amics, familiars, i tots aquells que penseu que també la poden gaudir. Trobareu tota la informació a : WEB : www.marxaomellons.cat Facebook: https://www.facebook.com/marxacabanes/?ref=hl Twitter : @marxaomellons Instagram: @marxa.omellons Inscripcions online : www.marxaomellons.cat Inscripcions presencials als següents llocs : Ajuntament dels Omellons. Ferreteria Optimus Les Borges Blanques (Industria, 14 - Les Borges Blanques). X-Tram Eport (Av. Arbeca,2 – Mollerussa)

Sortida a la Casa Canal de Mollerussa

Us comuniquem que el dissabte dia 30 de març hi haurà una sortida a la Casa Canal de Mollerussa. Podeu apuntar-vos totes les tardes de 17 a 20 hores, fins el dimecres dia 27 de març, al Casal de la Gent Gran de Tornabous. Sortida gratuïta o oberta a tothom. Per més informació, consulteu fulletó adjunt. Us hi esperem a tots i totes!

Fibra òptica

Us comuniquem que a partir del dimecres dia 20 passarà per totes les cases de la població de Tornabous, un treballador de l’empresa MOVISTAR, per signar les autoritzacions per la instal·lació de la fibra òptica al municipi.

Nova aplicació mòbil Vilaconnect

Us comuniquem que posem a la vostra disposició la nova aplicació per telefonia mòbil, Vilaconnect, podeu trobar informació per descarregar l’aplicació a l’apartat de destacats de la pàgina web de l’Ajuntament. Podeu escollir el municipi sobre el que vulgueu estar informats i configurar els diferents temes que us interessin. Des de l'Ajuntament us animen a utilitzar aquest servei.

Document Actions