Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicat Ajuntament de Tornabous

Ara que l’amenaça del Coronavirus arriba a les portes dels nostres pobles, des de l’Ajuntament demanem fermament a totes les veïnes i veïns, que segueixin, de manera estricta, totes les recomanacions i les indicacions marcades pels nostres governs i cossos de seguretat.

Cal que tothom respecti el confinament domiciliari. Si algú ha de sortir de casa, ha de dur emplenat el Certificat autoresponsable de desplaçament en el marc de l’estat d’alarma, que pot descarregar-se des del web de l’Ajuntament, i seguir les instruccions de seguretat i d’higiene, així com les de distanciament social.

Aquelles actuacions de les persones que incompleixin, de manera greu, aquestes mesures de prevenció i confinament,  seran denunciades davant el cos de Mossos d’Esquadra.

Durant aquesta crisi sanitària i social, l’Ajuntament es manté actiu i treballa per garantir els serveis bàsics dels pobles, atendre les persones vulnerables, desinfectar els espais públics i realitzar controls de confinament.

Si arran d’aquesta situació difícil, algú necessita ajuda per fer la compra o petits encàrrecs, busca suport o companyia o un cop de mà per preparar-se el menjar, l’ajuntament posa al servei del tot el veïnat el número de telèfon 621 21 06 18, per atendre i vehicular aquestes demandes, donant-hi resposta gràcies a les persones voluntàries de la Xarxa de Suport.

Entre tots, si actuem responsablement i solidàriament, ens en sortirem!

Document Actions