Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visites al Centre d'Interpretació Lluís Companys del Tarròs

Informació i concertació de visites. Ajuntament de Tornabous, de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 hores. Telèfon: 973 570 233.

Descripció de l'espai:

L'edifici té 353 m2 i compta amb un espai destinat a una exposició permanent dedicada a la figura, obra i època de Companys. L'edifici compta també amb una àmplia recepció, una botiga amb productes de proximitat i material relacionat amb l'exposició, un bar i una zona interactiva amb ordinadors de consulta per als visitants. L'exposició permanent és el nucli del Centre d'Interpretació i es realitza a partir d'audiovisuals i tecnologia informàtica interactiva. L'exposició esta formada per plafons explicatius, un espai de projecció d'audiovisuals, vitrines amb documents didàctics. El Centre també disposa de biblioteca, amb exemplars publicats de la vida de Lluís Companys.

Visitar el Centre:

Per visitar el Centre Interpretació Lluís Companys, podeu trucar a l'Ajuntament de Tornabous de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 hores, telèfon: 973 570 233. 

Jornada de portes obertes al Centre d'Interpretació Lluís Companys, del Tarròs:

De 10 del matí a 1 del migdia, jornada de portes obertes.

A les 12 del migdia, presentació de la novel·la "Amb samfaina o sense", amb el seu autor, Josep Anton Vilalta.

Preus:

Tarifa normal: 3,00 €

Tarifa reduïda: 2,00 € 

Nens de 7 a 12 anys / Grups a partir de més de 20 persones /Grups del carnet cultural de la Ruta del Cister/ Carnet Jove /Tarifa gratuïta a menors de 7 anys.

Document Actions