al contingut a la navegació Informació de contacte

Municipi de Tornabous

Us presentem el municipi de Tornabous, que s'assenta a la zona plana de la comarca de l'Urgell. Tornabous és el cap del municipi i el terme comprèn els agregats de la Guardia d'Urgell i el Tarròs. El canal d'Urgell, construït entre 1852 i 1862, transformà les terres eixutes en grans extensions de regadiu que generen una producció organitzada i moderna de blat de moro, blat, alfals i arbres fruiters. Al seu paisatge predomina la tonalitat verda fruit de la gran varietat d’arbres fruiters que té el municipi. Aquest municipi gaudeix d’un gran patrimoni cultural, paisatgístic, agrícola i arquitectònic. Terra de naixement de personatges tan il·lustres com el president Lluís Companys i Salvador Seguí, el Noi del Sucre. Per tot això, us convidem a conèixer el nostre municipi.

Consultori Mèdic de Tornabous

Adreça: carrer Major, 39, 25331 Tornabous. Telèfon consultori: 973 570 344 Metgessa: Infermera: Pepita Horaris d'atenció al pùblic: Consulta metgessa: dilluns, dimecres, dijous i divendres a partir de les 10:00 hores. Consulta infermeria: tots els dies a partir de les 9:00 hores. Per urgències trucar al Cap de Tàrrega, telèfon de contacte: 973 310 852. Per programació de visites mediques, cliqueu a l'enllaç següent: https://ecap.ics.gencat.cat/VisitesIServeis/programacio_visites/Visites.aspx

Llar d'Infants

Adreça: Camí del Tarròs, s/n, 25331 Tornabous Telèfon: 973 570 603 Directora: Teresa Marimon. Edifici adaptat per garantir l'accessibilitat a discapacitats, a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes.

Escola Espígol de Tornabous

Adreça: plaça de la Vila, s/n, 25331 Tornabous Telèfon: 973 570 603 E-mail: c5004644@xtec.cat Directora: Teresa Marimon Edifici adaptat per garantir l'accessibilitat a discapacitats, a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes.

Sala de Vetlles de Tornabous

Adreça: carrer Espígol, s/n (davant de la plaça Salvador Seguí), 25331 Tornabous Empresa que gestiona el servei: Gestió i Serveis Funeraris, S.L.: 973 337 285 (servei 24 hores). Edifici adaptat per garantir l'accessibilitat a discapacitats, a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes.

Biblioteca de Tornabous

Adreça: Plaça de la Vila, 1 (segona planta de l'Ajuntament de Tornabous), 25331 Tornabous. Telèfon contacte: 973 570 233 ( de 10:00 a 13:30 hores, de dilluns a divendres). Edifici adaptat per garantir l'accessibilitat a discapacitats, a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes. Actualment tancada al pùblic per inventari.

Equipaments Esportius

En la relació següent podeu trobar la informació necessària dels espais i edificicis esportius ubicats al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.

Associacions, Clubs i Entitats del Municipi

En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb les diferents associacions, clubs i entitats que actualmente podeu trobar al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.

Transport pùblic i servei de taxis

En la relació següent podeu trobar la informació necessària per consultar el transport públic i servei de taxis al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.

Reciclatge al Municipi de Tornabous

L'Ajuntament de Tornabous ha impulsat diverses campanyes de sensibilització dirigides a la població, comerciants i empreses del municipi, a través de la qual pretenem aconseguir un municipi més habitable, net i solidari, tot fomentant la cultura del reciclatge. En la relació següent podeu trobar la informació necessària per reciclar tot tipus de materials al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.

Local del Cinema de Tornabous

A Espanya hi ha 43 cinemes de sala única que segueixen funcionant gràcies al romanticisme dels seus propietaris. El Simó Flotats manté oberta la sala de 500 butaques a Tornabous . Adreça: Plaça de la Vila, 25331 Tornabous. Telèfon contacte: 973 570 661 (emissió de pel·lícules tots els diumenges tarda i festius). Edifici adaptat per garantir l'accessibilitat a discapacitats, a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes.

Aula Natura

Aquest edifici permet un contacte amb la natura i resulta beneficiós en tots els aspectes de la vida de les persones del municipi.

Desfibril·adors al Municipi (RCP)

L’Ajuntament realitza cursets de formació i reciclatge anuals a persones del Municipi per dur a terme les tècniques de reanimació cardiopulmonar (RCP). L’objectiu d’aquesta proposta és conscienciar la població de la importància d’actuar al més aviat possible en el cas d’aturada cardiorespiratòria i ensenyar les nocions bàsiques per dur a terme una reanimació cardiopulmonar. El municipi de Tornabous actualmente disposa d'un aparell desfibril·lador per reduir la mortalitat per aturada cardiaca. Podeu consultar la ubicació del dispositiu al següent link.

Equipaments Culturals

En la relació següent podeu trobar la informació necessària dels espais culturals ubicats al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.

Document Actions