Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Meva Salut

Us informem que personal de CAP de Tàrrega es desplaçaran al consultori de Tornabous, per ajudar a tothom accedir a l’aplicació La Meva Salut i resoldre possible dubtes al respecte.

  • La Meva Salut
  • 2019-11-07T12:00:00+01:00
  • 2019-11-07T14:00:00+01:00
  • Us informem que personal de CAP de Tàrrega es desplaçaran al consultori de Tornabous, per ajudar a tothom accedir a l’aplicació La Meva Salut i resoldre possible dubtes al respecte.

La Meva Salut (LMS) és el web que permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal de salut, serveis i inclou també la informació que s'ha generat per l'atenció sanitària que us hagin prestat en algun dels centres assistencials públics com per exemple: el pla de medicació vigent, les vacunes administrades, els diagnòstics, els informes clínics i els resultats de les proves i les exploracions complementàries. També permet realitzar tràmits i gestions en un entorn segur.

Aquesta informació només la podreu consultar si el centre assistencial ja l'ha publicat al sistema informàtic.

Per garantir la seguretat i la confidencialitat en l’accessibilitat a les dades, només hi tindran accés les persones de 16 anys o més que disposin de la targeta sanitària individual (TSI), un certificat digital o un codi d'usuari que es demana al CAP.

Els pares o responsables legals de menors de 18 anys poden sol·licitar l'accés a LMS dels seus fills al CAP.

  • Quan 07/11/2019 de 12:00 a 14:00
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal