Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acollida escolar al municipi de Tornabous - TempsXCures

DIMARTS 05 SETEMBRE 2023

El ple de l’Ajuntament de Tornabous ha aprovat el conveni de col·laboració interadministrativa entre el Consell Comarcal de l’Urgell i el propi Ajuntament, per a iniciar el programa TempXCures, impulsat pel departament d’Igualtat i Feminisme de la Generalitat de Catalunya.

S’oferirà del 4 de setembre al 20 de desembre, servei d’acollida a la llar d’infants l’Espigolet, de 8 a 9 del matí i  de 16.55 a 17.55 hores, per a infants i adolescents de 0 a 14 anys. Es tracta d’un servei gratuït, fora del temps escolar, garantint el seu dret a la cura i alliberant temps per a les famílies i les persones que cuiden, majoritàriament dones.

Per dur a terme aquest servei enguany, la Generalitat ha transferit 109.749,08 € al Consell Comarcal de l’Urgell, un import que es distribueix als municipis amb una quantia lineal de 3.000 a tots els ajuntaments i la resta en funció de la població de 0 a 14 anys.

Esperem que aquesta servei es pugui prorrogar durant l’any 2023 amb el suport i finançament del departament d’Igualtat i Feminisme de la Generalitat de Catalunya.

Galeria d'imatges