Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicat Ajuntament de Tornabous

DIJOUS 07 NOVEMBRE 2019

Arran del vídeo publicat a les xarxes socials per la Fundación Santuario Gaia, que denuncia la situació d’abandonament animal produïdes en un recinte privat al municipi, l’Ajuntament de Tornabous vol manifestar el següent:
1. Que els membres de la corporació municipal i per extensió el veïnat del municipi de Tornabous, mostrem el nostre més absolut rebuig i repulsa davant qualsevol acció que atempti contra el benestar animal.
2. Que no teníem constància d’aquest fet i que ni les denunciants ni cap altra persona havia presentar cap reclamació a l’ens municipal.
3. Que després de descobrir la presència d’aquest vídeo a les xarxes, ràpidament ens hem posat en contacte amb les responsables de la fundació denunciant per conèixer l’emplaçament de la instal·lació i la seva versió dels fets.
4. Que hem informat al cos dels Agents Rurals i que realitzarem un seguiment de les mesures que emprenguin.
5. Que la nostra voluntat es contribuir en la construcció d’una societat on es respectin tots els drets de les persones i dels essers vius. Fem una crida per fer extensiu aquest compromís a tota la ciutadania i demanem que ens comuniquin qualsevol altra situació que atempti contra aquests drets.
Tornabous, 7 de novembre de 2019

Document Actions