Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festival a2m al municipi de Tornabous

Us convidem a participar en la segona edició del Festival a2m, que va néixer amb la voluntat de fer poble durant els mesos d'estiu.

DIMECRES 07 JULIOL 2021

Dimarts 29 de juny es va presentar la programació de la segona edició del festival a2m, als pobles del municipi de Tornabous, als peus de la torre de la Guàrdia de Déu de la Guàrdia d’Urgell.

Membres de l’equip tècnic i l’alcalde del municipi, David Vilaró, van encarregar-se de detallar el cartell de les artistes convidades i el que defineix la filosofia del festival.

Per participar en el festival, que proposa 8 vetllades culturals en racons singulars del municipi, cal reservar les localitats a través del lloc web. Té un caire popular i les entrades són a 2 euros per persona i espectacle. Enguany, també es posa a disposició un abonament individual, per 12 euros i un de familiar, per 10 euros per persona.

La proposta, nascuda l’estiu passat aprofitant la relaxació del confinament i de les restriccions socials, pretén dinamitzar la vida comunitària, atraure nous visitants al municipi, donar a conèixer el patrimoni i donar suport a la producció cultural i al sector musical i escènic.

Enguany, compta amb un pressupost de 4.000 euros i a més de la col·laboració a col·laboració amb l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural.

Aquest serà el programa d'actes:

Per a més informació i resserves podeu accedir amb el següent enllaç:

programa a2m 2021 – Festival a2m, al municipi de Tornabous o a la página  a2m.cat

#a2mTornabous

 

 

 

 

 

 

 

 

Galeria d'imatges