Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festival a2m'22 - Espectacle musical Bufa&Sons

Dijous 30 de juny comence el festival a2m'22

DIMECRES 29 JUNY 2022

A l'estiu, tota cuca viu... I els festivals es desvetllen!!

Aquest dijous engeguem la tercera edició del festival a2m al municipi de Tornabous, amb la voluntat d'omplir de cultura els nostres pobles, durant les nits d'estiu, fins el 3 de setembre.

Us presentem l'espectacle musical Bufa&Sons que té l’afany d’encomanar una manera d’entendre música i instruments diversa, creativa, basada en la tradició de recuperar objectes com a instruments.

Aquesta idea és la que articula aquest espectacle, adreçat a tota mena de públic que convida a emocionar-se amb màgia musical.

  • dijous 30 de juny
  • 21.30 hores
  • Parc del Reguer (Tornabous)

Aquesta companyia creada per Xavi Lozano li permet donar sortida a la seua inquietud per explorar la creació musical i sonora a través d’instruments  bufats de tot el món i de la seva dèria per trobar la musicalitat dels objectes quotidians.

El seu talent particular i la seua capacitat pedagògica l’ha fet habitual als mitjans, col·laborant en programes de TV3, Catalunya Ràdio, i Cuatro.

Vindrà acompanyat de Marc Vila (instruments de corda) i Guillem Aguilar (percussió), grans músics amb qui comparteix aventures, gustos i dèries musicals.

Amb carrera professional excepcional de més de vint anys de bagatge en l’àmbit de les Músiques del Món. Han col·laborat amb una extensa varietat d’artistes i bandes, des de la música tradicional a l’experimental i han actuat arreu de l’estat espanyol. També a Portugal, França, Alemanya i la Xina.

Recorda:

  • has de portar la cadira de casa!
  • 2 euros / persona 
  • hi haurà servei de bar 
  • no cal fer reserva prèvia, qui primer arriba primer seu!