Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ajuntament de Tornabous signa un conveni de col·laboració amb l’associació InÀfora.

Convidem als veïns i les veïnes del municipi a la xerrada per conèixer de primera mà el funcionament d’aquesta associació i les accions que realitza.

DIVENDRES 09 OCTUBRE 2020

InÀfora és una associació sense ànim de lucre, nascuda a la Fuliola, l’any 2005. La seua missió és donar suport a les persones d’origen africà, que viuen a la Plana d’Urgell, i que es troben en situació de desprotecció, fixant els seus esforços en atendre les seues necessitats d’àmbit alimentari, social, sanitari, educatiu i jurídic.

 

L’ajuntament de Tornabous aposta per un model de comunitat oberta i integradora i per això cedeix l’ús del consultori mèdic del Tarròs, de titularitat municipal i actualment en desús, per acollir un punt de repartiment de roba i aliments i esdevenir un espai per realitzar-hi accions formatives d’alfabetització de l’entitat.

 

Aquest dissabte a les 10 de matí, a la plaça de les Escoles del Tarròs, presentació - col·loqui del conveni de col·laboració. Hi intervindrà Xavier Gil, metge i president de l’entitat i en David Vilaró, alcalde de Tornabous, que explicarà les condicions del conveni. Així mateix, algunes de les persones usuàries del servei, també compartiran les seues vivències, en primera persona.