Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pla de dinamització cultural del municipi de Tornabous 2019-2023

DIVENDRES 29 NOVEMBRE 2019

Dins dels principals objectius marcats per aquest ajuntament, hi ha la promoció turística dels nostres pobles i els seus actius culturals i patrimonials. Per això hem iniciat un ambiciós projecte de dinamització turística del municipi.

A continuació exposem les mesures dutes a terme fins al dia d'avui.

En col·laboració amb l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya, hem aconseguit reobrir el jaciment al públic visitant, el darrer dissabte de cada mes, mostrar-lo de manera gratuïta, de 10 a 14 hores, i a les 12 del migdia s'ofereix una visita guiada també gratuïta. La primera jornada és precisament aquest dissabte, 30 de novembre. 

A principis del 2020 està previst l’inici del procés selectiu per a la provisió d'una nova plaça de dinamitzadora cultural i turística, que permetrà afrontar als nous reptes per a la difusió dels valors monumentals, històrics i naturals del municipi i augmentar la visibilitat dels seus productors locals i els serveis que s’hi ofereixen.

Estem repensant les funcions de l'espai polivalent, la zona de bar i botiga del centre d'interpretació Lluís Companys del Tarròs. És per això, que a partir de l'1 de desembre, l’espai romandrà tancat per encarar aquesta nova etapa de l'equipament. Així mateix, qui desitgi visitar-lo, pot concertar la seua obertura, enviant un correu electrònic a l'adreça ajuntament@tornabous.cat.