Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vine a celebrar la Diada Nacional de Catalunya!

L’Espai Lluís Companys del Tarròs, aplega de nou als municipis de Castellserà, la Fuliola i Boldú, Anglesola i Tornabous

DIMECRES 09 SETEMBRE 2020

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Tornabous celebra els actes de la Diada Nacional de Catalunya a l'Espai Lluís Companys del Tarròs, sumant complicitats i sinergies amb altres municipis de l’entorn.

La proposta de celebració conjunta i comunitària neix de la voluntat reafirmar la defensa dels drets nacionals i socials del poble català, visibilitzant l’acció unitària, de les diferents opcions polítiques presents als consistoris.

Aquesta jornada, que es durà a terme seguint totes les mesures de prevenció sanitària i de distanciament social per minimitzar els riscos, davant la COVID, presenta el següent programa:

Durant el dia, de 10 del matí a la 1 del migdia i de les 3 de la tarda a les 7 del vespre, reobertura de l’Espai Companys, en modalitat de visita lliure i sense reserva prèvia.

A les 6 de la tarda, espectacle de circ ecològic multidisciplinari «Date una huerta». La companyia SonrieXnariceS promet fer-nos passar una bona estona de somriures, emocions i diversió, oferint-nos l’oportunitat de crear, experimentar i descobrir una nova manera de relació amb l’entorn natural i l’agricultura.

A les 8 del vespre, concert–testimoni amb lo Martí de Térmens. Aquest popular cantant de la Noguera, va estar engarjolat preventivament arran de la seua participació en les protestes a Lleida posteriors a la sentència del judici del procés.

Finalment, a les 10 de la nit, es realitzarà una ofrena floral conjunta dels municipis participants davant el monument a Lluís Companys, amb l’acompanyament musical de David Pradas (piano) i Jordi Guixé (tenora)

 Tots els actes es realitzaran a l’exterior de l’Espai Lluís Companys del Tarròs, amb l’accés restringit a les persones que hagin reservat les seues localitats a través de l’enllaç bit.ly/diada20

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges