Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

El dilluns dia 14 d'octubre els veïns del municipi de Tornabous es van afegir a les mobilitzacions que es van convocar contra la sentència.

El dia 1 d'octubre va tenir lloc a la plaça de la Vila de Tornabous, un acte per commemorar el segon aniversari de l'1 d'octubre amb la lectura d'un manifest i la projecció d'un documental. Adjuntem fotografies de l'acte.

La Coral de Tornabous celebra aquest any el seu 45è aniversari de la seva creació, tot cantant els tradicionals Goigs de la Mare de Déu del Roser a la missa de la Festa Major de Tornabous, que tindrà lloc a l'església de Santa Maria el diumenge dia 6 d'octubre, a les 11 del matí.

La Nit Violeta va reunir una cinquantena de persones el divendres dia 20 de setembre a la Plaça de la Vila de Tornabous, per manifestar el rebuig davant de qualsevol mostra de violència de gènere i reclamar que les administracions actuïn davant aquesta situació “d’Emergència Feminista”.

El dissabte dia 15 de setembre, un centenar de motards, varen visitar el Centre d'Interpretació Lluís Companys i Monument al President Lluís Companys del Tarròs. Adjunt el recull fotogràfic de l'acte. Fotografies cedides per Sikarra Motards.

Com molts ja sabeu, des de la Direcció General de Joventut i l’Agència Catalana de la Joventut s'ha impulsat la campanya #Malamente. Un dels objectius de la campanya és visibilitzar algunes violències sexuals quotidianes que les noies pateixen només pel fet de ser-ho, incidint en les agressions sexuals que tenen lloc en els espais d’oci nocturn juvenil. La campanya està dirigida tant als nois responsables d’aquestes agressions sexuals com als nois que, en la mesura que no actuen per aturar-les, es converteixen en còmplices de les violències sexuals. Per més informació podeu consultar l'espot i díptic adjunts.