Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Municipi de Tornabous

Us presentem el municipi de Tornabous, que s'assenta a la zona plana de la comarca de l'Urgell. Tornabous és el cap del municipi i el terme comprèn els agregats de la Guardia d'Urgell i el Tarròs. El canal d'Urgell, construït entre 1852 i 1862, transformà les terres eixutes en grans extensions de regadiu que generen una producció organitzada i moderna de blat de moro, blat, alfals i arbres fruiters. Al seu paisatge predomina la tonalitat verda fruit de la gran varietat d’arbres fruiters que té el municipi. Aquest municipi gaudeix d’un gran patrimoni cultural, paisatgístic, agrícola i arquitectònic. Terra de naixement de personatges tan il·lustres com el president Lluís Companys i Salvador Seguí, el Noi del Sucre. Per tot això, us convidem a conèixer el nostre municipi.

En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb diversos centres especialitzats del sector de l'estètica, maquillatge, imatge personal i perruqueria al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb dos tallers artesans de fusteria i ebanistería. al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb diverses empreses especialitzades del sector de venda de queviures, carnisseria i xarcuteria d’elaboració artesana al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb diverses empreses especialitzades del sector de la construcció al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb la farmàcia al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb diverses empreses especialitzades del sector frutícola: productores, exportadores, i especialitzades en l'elaboració artesana de productes derivats de la fruita, al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d’Urgell.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb l'empresa especialitzada del sector de les reparacions i instal·lacions d'electricitat, fontanería i gas al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb l'empresa especialitzada del sector de la panadería i pastisseria artesana al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb el centre especialitzat del sector de la fisioteràpia i osteopatía al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb l'empresa del sector de la fabricació, reparació, exposició i venda de remolcs.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb un centre d’arquitectura que desenvolupa projectes d’edificació, urbanisme i paisatgisme al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb la sucursal bancaria al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb l’empresa de venda d’adobs al major al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb l’empresa de venda de calçots, elaboració de salses casolanes i cuita de calçots per encàrrec, al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb l'empresa d'espectacles per tots els pùblics, que es carateritza per barrejar la màgia, l'humor, la dansa i la música, al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb professionals especialitzats del sector de la fotografía i la imatge al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb la funerària al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb l’empresa de venda d'ametlla crua, al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
Adreça: carrer Major, 39, 25331 Tornabous. Telèfon consultori: 973 570 344 Metgessa: Infermera: Pepita Horaris d'atenció al pùblic: Consulta metgessa: dilluns, dimecres, dijous i divendres a partir de les 10:00 hores. Consulta infermeria: tots els dies a partir de les 9:00 hores. Per urgències trucar al Cap de Tàrrega, telèfon de contacte: 973 310 852. Per programació de visites mediques, cliqueu a l'enllaç següent: https://ecap.ics.gencat.cat/VisitesIServeis/programacio_visites/Visites.aspx
Adreça: Camí del Tarròs, s/n, 25331 Tornabous Telèfon: 973 570 603 Directora: Teresa Marimon. Edifici adaptat per garantir l'accessibilitat a discapacitats, a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes.
Adreça: plaça de la Vila, s/n, 25331 Tornabous Telèfon: 973 570 603 E-mail: c5004644@xtec.cat Edifici adaptat per garantir l'accessibilitat a discapacitats, a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes.
Adreça: carrer Espígol, s/n (davant de la plaça Salvador Seguí), 25331 Tornabous Empresa que gestiona el servei: Gestió i Serveis Funeraris, S.L.: 973 337 285 (servei 24 hores). Edifici adaptat per garantir l'accessibilitat a discapacitats, a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes.
Adreça: Plaça de la Vila, 1 (segona planta de l'Ajuntament de Tornabous), 25331 Tornabous. Telèfon contacte: 973 570 233 ( de 10:00 a 13:30 hores, de dilluns a divendres). Edifici adaptat per garantir l'accessibilitat a discapacitats, a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes. Actualment tancada al pùblic per inventari.

Actualment no hi ha elements dins d'aquesta carpeta.

En la relació següent podeu trobar la informació necessària dels espais i edificicis esportius ubicats al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
Adreça: Camí del Tarròs, s/n, 25331 Tornabous. Al davant de la plaça Salvador Seguí de Tornabous. Telèfon de contacte: 973 570 233 ( de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 hores).. La sala polivalent està destinada a actes esportius i culturals i té una cabuda de 200 persones. Edifici adaptat per garantir l'accessibilitat a discapacitats, a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes
Adreça: Camí del Tarròs, s/n (al costat de la pista esportiva i de la sala polivalent de Tornabous), 25331 Tornabous. Telèfon de contacte: 973 570 233 ( de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 hores). Espai adaptat per garantir l'accessibilitat a discapacitats, a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes
Adreça: Camí del Tarròs, s/n ( al costat del camp de futbol i de la sala polivalent), 25331 Tornabous. Telèfon: 973 570 233 ( de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 hores). Espai adaptat per garantir l'accessibilitat a discapacitats, a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes
Adreça: Camí del Tarròs, s/n ( al costat del camp de futbol), 25331 Tornabous. Telèfon: 973 570 233 ( de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 hores). Espai adaptat per garantir l'accessibilitat a discapacitats, a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb les diferents associacions, clubs i entitats que actualmente podeu trobar al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
Associació de dones del municipi que fomenta la integració de la dona en tots els àmbits: culturals, de lleure, laborals, mitjançant activitats de lleure, cursets i tallers. Adreça: Carrer Espígol, 29, 25331 Tornabous. Telèfon de contacte: 609 056 468 - Presidenta: M. Àngels Farré Adern. E-mail: angelsfarre6@gmail.com
Associació del municipi que promou la integració i participació de les persones jubilades i pensionistes mitjançant activitats culturals i de lleure. Adreça: Plaça de la Vila, 1 25331 Tornabous. Telèfon de contacte: 973 570 387- Presidenta: Teresa Solé.
Associació del municipi que fomenta què municipis de menys de 1000 habitants puguin gaudir de les projeccions actuals de cinema. Adreça: Carrer Major, 40, 25331 Tornabous Telèfons de contacte: 696 963 570 – President: Ramon Rius Alzamora / 616 654 861 Vicepresident: Simó Flotats.
Associació del municipi que fomenta la musica punk -rock mitjançant l’organització de concerts i actes culturals diversos. Adreça: Avinguda Lluís Companys, 16, 25331 Tornabous. Telèfon de contacte: 669 430 134. President: Manel Visa.
Associació del municipi que fomenta la dansa oriental mitjançant cursets i l’organització d’actes culturals diversos. Adreça: Travessia Lluís Companys, 3, 25331 Tornabous Telèfon de contacte: 660 577 086 – Presidenta: Tati Alves.
Associació que fomenta les tradicions catalanes en les diferents manifestacions culturals al municipi i poblacions arreu de Catalunya. Adreça: Carrer Catalunya, 2, 25331 Tornabous. Telèfons: 628 948 382 ( Nando) / 666 885 156 ( Silvia Naudi ) / 627 665 876 ( Cecilia Rius ) E-mail:gegantstornabous@gmail.com
Associació de pares i mares de l'escola Espígol de Tornabous. Adreça: Plaça de la Vila, 1 (bústia planta Baixa Ajuntament). Presidenta: Begoña Soler Ceballos . E-mail: ampaespigol@hotmail.com
Associació de jubilats que fomenta l'esport amb activitats diverses. Adreça: Avinguda Urgell, 15, 25331 La Guàrdia d'Urgell.
Societat dedicada a la caça menor. Adreça: Avinguda Urgell, 16, 25331 La Guardia d'Urgell. Telèfon de contacte: 973 570 387 - Manel Bigatà ( President) / 609409764 -Marc Antoni (Secretari)
El Club de Futbol Tornabous, en Tercera Catalana XIV, és un club que fomenta i promou l’esport i la cohesió social. Adreça: Telèfon de contacte. 639 903 068 - Joaquim Isla (Presiden) / - Sílvia Biosca ( Vicepresidenta).
Associació que lluita contra la fractura hidráulica, una técnica per possibilitar o augmentar l'extracció de gas i petroli del subsòl.
Club que fomenta aquest esport com a eina d’educació, cooperació i cohesió. Adreça: Avinguda Urgell, 11 , 25331 La Guàrdia d’Urgell. Telèfon de contacte: 679 447 817 – Miguel Àngels Olivares (President).
Club per fomenta la practica dels escacs i promou la participació als campionats de Catalunya per equips. Adreça: Carretera del Tarròs, s/n, 25331 Tornabous. Telèfon. 691 368 833 - David Farré Selma / 630 655 258 - Julià Farré Regada / 676 688 418 - Ramon Verdes.
Associació que organitza i col·labora en activitats i manifestacions socials i culturals que promoguin el manteniment del patrimoni del municipi. Adreça: La Pau, 8, 25331 El Tarròs. Telèfon de contacte: 609 365 186 - President: Ramon Graño Torrent.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per consultar el transport públic i servei de taxis al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
En el següent enllaç podreu consultar els trajectes i horaris del conjunt de línies de autobús regulars a la provincia de Lleida.
Servei de taxi, 24 hores tots els dies de l'any. Característiques: 7 places climatitzades, adaptat per persones amb discapacitat o mobilitat reduïda. Mòbil de contacte: 600 446 600.
L'Ajuntament de Tornabous ha impulsat diverses campanyes de sensibilització dirigides a la població, comerciants i empreses del municipi, a través de la qual pretenem aconseguir un municipi més habitable, net i solidari, tot fomentant la cultura del reciclatge. En la relació següent podeu trobar la informació necessària per reciclar tot tipus de materials al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
L’oli vegetal és un producte contaminant, de molt difícil tractament i que no s’elimina en abocar-lo a la pica. Ens podeu portar els recipients d'oli vegetal usat al contenidor ubicat a la planta baixa de l'Ajuntament, al costat de l'ascensor, de 9:00 a 12:30 hores, dilluns, dimarts,dijous i divendres i de 15:00 a 19:00 hores els dimecres.
Les piles tenen components tòxics i molt perillosos per a la nostra salut i per al Medi Ambient. Ens podeu portar les piles usades al contenidor ubicat a la planta baixa de l'Ajuntament, al costat de l'ascensor, de 9:00 a 12:30 hores, dilluns, dimarts,dijous i divendres i de 15:00 a 19:00 hores els dimecres. També podeu trobar un contenidor a l'entrada del consultori mèdic de Tornabous (horaris d'atenció medica / infermeria).
Servei de recollida de deixalleria per a particulars i petit comerç .Horaris: de dilluns a dissabte de 9:30 a 13:30 i de 16:00 a 19:00 hores. Ofereixen servei a domicili. Telefon de contacte: 973 314 079. Residus que hi podeu dipositar: Runes i terres, fusta, voluminosos, cables elèctrics, restes de poda, pneumàtics, frigorífics, paper i cartró, ferralla electrònica, piles, bareteries, olis vegetals, envasos, làmpades fluorescents, olis minerals usats, vidre, vidre pla, tèxtil, dissolvents, pintures i vernissos, ferralla, recollida de CD i DVS, cartutxos de tinta, restes de PVC, palets fusta, caixes de plàstic, fitosanitaris. Per a més informació cliqueu al link següent.
Període: del febrer del 2022 a l'abril del 2022. Podeu consultar dates d'ubicació i dates de recollida dels contenidors al document adjunt.
Càritas promou la recollida, recuperació i reciclatge de roba afavorint el desenvolupament sostenible i la inserció sociolaboral de persones amb dificultats. En aquest contenidor podem llançar roba de vestir, roba de la llar (llençols, tovalloles, cortines, flassades...), sabates, bolsos, cinturons... S'ha de dipositar en una bossa tancada dins el contenidor. Hem d'evitar posar-hi roba bruta o rompuda. Ubicació contenidor: Zona esportiva de Tornabous, camí del Tarròs, s/n (entrada camp de futbol).
L’Associació Alba de Tàrrega impulsa des de fa anys una campanya de recollida de taps de plàstic per tal de fomentar el reciclatge i generar ocupació terapèutica per a persones amb discapacitat i finançar activitats de lleure de l’Escola Alba i el Centre Ocupacional. Ens podeu portar els taps a les oficines de l'Ajuntament de Tornabous de 10:00 a 13:30 hores, de dilluns a divendres. Per posar-vos en contacte amb l'Associació Alba: info@aalba.cat
L'Ajuntament de Tornabous participà cada any, mitjançant donacions i venda de material amb la campanya " Mulla't per l'Esclerosi Múltiple", una malaltia crònica del sistema nerviós que afecta unes 7.500 persones a tot el país. Per més información sobre l'Associació, podeu consultar el link següent:
A Espanya hi ha 43 cinemes de sala única que segueixen funcionant gràcies al romanticisme dels seus propietaris. El Simó Flotats manté oberta la sala de 500 butaques a Tornabous . Adreça: Plaça de la Vila, 25331 Tornabous. Telèfon contacte: 973 570 661 (emissió de pel·lícules tots els diumenges tarda i festius). Edifici adaptat per garantir l'accessibilitat a discapacitats, a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes.
Adreça: Carretera de Balaguer, 33 25331 Tornabous Telèfon: 973 570 240 Capacitat: 36 places. Especialitat: menú diari. Obertura: tot l'any (diumenge descans setmanal). E-mail: restaurantmoli65@gmail.com
Adreça: Carretera Balaguer, 26 25331 Tornabous Telèfon: 973 570 138 Capacitat: 30 places. Especialitat: menú diari. Obertura: tot l'any (descans setmanal dilluns). E-mail: marifernandezduran@gmail.com.
Adreça: Carrer Urgell, 6 25331 Tornabous Telèfon de contacte: 973 713 059. E-mail: estherfarran_aragones@msn.com. Capacitat: 50 persones. Especialitat: Menú diari. Obertura: Obert tot l'any.
Adreça: Carrer Major, s/n (local del cinema) 25331 Tornabous. E-mail: annacuni.97@gmail.com. Mòbil: Capacitat: 50 persones Obertura: de divendres a diumenge.
Adreça: Avinguda Joan Amigó, 10, 25331 El Tarròs. Mòbil de contacte: 647 801 845. Capacitat: 50 persones Servei de pollastres a l'ast els caps de setmana, per encàrrec. Obertura: de divendres a diumenge.
El municipi de Tornabous disposa de tres allotjaments rurals.
Allotjament ubicat al carrer la Torre, 25331 La Guardia d'Urgell. Contacte: 669 604 854. E-mail: info@calball.com. Pàgina web: www.calball.com.
Allotjament ubicat al carrer Llibertat, 64 de Tornabous. Mòbil de contacte: 662 505 066 - 670 212 826 E-mail: hola@agroturismecalmodest.com
Allotjament ubicat al carrer la Pau, 3, 25331 El Tarròs. Mòbil contacte: 655 364 630. E-mail: calaprovidencia.eltarros@gmail.com / info@calaprovidencia.cat.
Aquest edifici permet un contacte amb la natura i resulta beneficiós en tots els aspectes de la vida de les persones del municipi.
L’Ajuntament realitza cursets de formació i reciclatge anuals a persones del Municipi per dur a terme les tècniques de reanimació cardiopulmonar (RCP). L’objectiu d’aquesta proposta és conscienciar la població de la importància d’actuar al més aviat possible en el cas d’aturada cardiorespiratòria i ensenyar les nocions bàsiques per dur a terme una reanimació cardiopulmonar. El municipi de Tornabous compta, en aquests moments, amb una xarxa de 3 desfibril·ladors ubicats en diferents espais dels tres nuclis de població, més un aparell desfibril·lador portátil, per reduir la mortalitat per aturada cardiaca. Podeu consultar la ubicació del dispositiu fixe, al següent link.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària dels espais culturals ubicats al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
Adreça: Camí del Tarròs, s/n, 25331 Tornabous. Al davant de la plaça Salvador Seguí de Tornabous. Telèfon de contacte: 973 570 233 ( de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 hores).. La sala polivalent està destinada a actes esportius i culturals i té una cabuda de 200 persones. Edifici adaptat per garantir l'accessibilitat a discapacitats, a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes
Adreça: Avinguda Urgell, 35 - 25331 La Guardia d'Urgell. Telèfon de contacte: 973 570 233 ( de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 hores ). La sala del local social està destinada a actes d’interès social i cultural i té una cabuda de 200 persones. Edifici adaptat per garantir l'accessibilitat a discapacitats, a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes
Adreça: carrer la Creu, 8, 25331 El Tarròs. Telèfon de contacte: 973 570 233 (de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 hores). El local de les antigues escoles del Tarròs està destinat a actes d’interès social i cultural i té una cabuda de 100 persones. Edifici adaptat per garantir l’accessibilitat a discapacitats, a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes
Adreça: plaça de la Vila, 1 ( la sala està ubicada a la planta baixa de l'Ajuntament ) - 25331 Tornabous. Telèfon de contacte: 973 570 233 (de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 hores). La sala Salvador Seguí de Tornabous està destinada a actes d’interès social i cultural i té una cabuda de 60 persones. Edifici adaptat per garantir l’accessibilitat a discapacitats, a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes.