Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Municipi de Tornabous

Us presentem el municipi de Tornabous, que s'assenta a la zona plana de la comarca de l'Urgell. Tornabous és el cap del municipi i el terme comprèn els agregats de la Guardia d'Urgell i el Tarròs. El canal d'Urgell, construït entre 1852 i 1862, transformà les terres eixutes en grans extensions de regadiu que generen una producció organitzada i moderna de blat de moro, blat, alfals i arbres fruiters. Al seu paisatge predomina la tonalitat verda fruit de la gran varietat d’arbres fruiters que té el municipi. Aquest municipi gaudeix d’un gran patrimoni cultural, paisatgístic, agrícola i arquitectònic. Terra de naixement de personatges tan il·lustres com el president Lluís Companys i Salvador Seguí, el Noi del Sucre. Per tot això, us convidem a conèixer el nostre municipi.

En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb diversos centres especialitzats del sector de l'estètica, maquillatge, imatge personal i perruqueria al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb dos tallers artesans de fusteria i ebanistería. al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb diverses empreses especialitzades del sector de venda de queviures, carnisseria i xarcuteria d’elaboració artesana al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb diverses empreses especialitzades del sector de la construcció al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb la farmàcia al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb diverses empreses especialitzades del sector frutícola: productores, exportadores, i especialitzades en l'elaboració artesana de productes derivats de la fruita, al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d’Urgell.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb l'empresa especialitzada del sector de les reparacions i instal·lacions d'electricitat, fontanería i gas al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb l'empresa especialitzada del sector de la panadería i pastisseria artesana al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb el centre especialitzat del sector de la fisioteràpia i osteopatía al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb l'empresa del sector de la fabricació, reparació, exposició i venda de remolcs.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb un centre d’arquitectura que desenvolupa projectes d’edificació, urbanisme i paisatgisme al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb la sucursal bancaria al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb l’empresa de venda d’adobs al major al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb l’empresa de venda de calçots, elaboració de salses casolanes i cuita de calçots per encàrrec, al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb l'empresa d'espectacles per tots els pùblics, que es carateritza per barrejar la màgia, l'humor, la dansa i la música, al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb professionals especialitzats del sector de la fotografía i la imatge al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb la funerària al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb l’empresa de venda d'ametlla crua, al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb l’empresa de restauració de mobles antics, al municipi de Tornabous.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb l’empresa de compra-venta de vehicles, al municipi de Tornabous.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb l'empresa de mecànica, electrònica i serralleria, al municipi de Tornabous.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb els bancs al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
Adreça: carrer Major, 39, 25331 Tornabous. Telèfon consultori: 973 570 344 Metge: Dr. Gil Infermera: Núria Consulta metge: dilluns, dimecres, dijous i divendres de 10.00 a 15.00 hores. Consulta infermeria: tots els dies a partir de les 9.00 hores. Per urgències trucar al Cap de Tàrrega, telèfon de contacte: 973 310 852. Per programació de visites mediques: -Atenció administrativa, de dilluns a divendres de 8.00 a 15.00 hores // -A l'enllaç següent: https://ecap.ics.gencat.cat/VisitesIServeis/programacio_visites/Visites.aspx
Adreça: plaça de la Vila, s/n, 25331 Tornabous Telèfon: 973 570 603 E-mail: c5004644@xtec.cat Edifici adaptat per garantir l'accessibilitat a discapacitats, a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes.
Adreça: carrer Espígol, s/n (davant de la plaça Salvador Seguí), 25331 Tornabous Empresa que gestiona el servei: Gestió i Serveis Funeraris, S.L.: 973 337 285 (servei 24 hores). Edifici adaptat per garantir l'accessibilitat a discapacitats, a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària dels espais i edificicis esportius ubicats al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
Adreça: Camí del Tarròs, s/n, 25331 Tornabous. Al davant de la plaça Salvador Seguí de Tornabous. Telèfon de contacte: 973 570 233 ( de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 hores).. La sala polivalent està destinada a actes esportius i culturals i té una cabuda de 200 persones. Edifici adaptat per garantir l'accessibilitat a discapacitats, a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes
Adreça: Camí del Tarròs, s/n (al costat de la pista esportiva i de la sala polivalent Salvador Seguí de Tornabous), 25331 Tornabous. Telèfon de contacte: 973 570 233 ( de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 hores). Espai adaptat per garantir l'accessibilitat a discapacitats, a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes
Adreça: Camí del Tarròs, s/n ( al costat del camp de futbol i de la sala polivalent), 25331 Tornabous. Telèfon: 973 570 233 ( de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 hores). Espai adaptat per garantir l'accessibilitat a discapacitats, a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes
Adreça: Camí del Tarròs, s/n ( al costat del camp de futbol), 25331 Tornabous. Telèfon: 973 570 233 ( de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 hores). Espai adaptat per garantir l'accessibilitat a discapacitats, a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb les diferents associacions, clubs i entitats que actualmente podeu trobar al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
Associació de dones del municipi que fomenta la integració de la dona en tots els àmbits: culturals, de lleure, laborals, mitjançant activitats de lleure, cursets i tallers. Adreça: Carrer Espígol, 29, 25331 Tornabous. Telèfon de contacte: 670 381 256 - Presidenta: Loredana Marcela Sopon E-mail: dones.tornabous@gmail.com
Associació del municipi que promou la integració i participació de les persones jubilades i pensionistes mitjançant activitats culturals i de lleure. Adreça: Plaça de la Vila, 1 25331 Tornabous. Telèfon de contacte: 973 570 387- Presidenta: Teresa Solé.
Associació del municipi que fomenta la musica punk -rock mitjançant l’organització de concerts i actes culturals diversos. Adreça: Carrer Espígol, 41, 25331 Tornabous. Telèfon de contacte: 652 032 291. President: David Rosset Llanes
Associació de pares i mares de l'escola Espígol de Tornabous. Adreça: Plaça de la Vila, 1 (bústia planta Baixa Ajuntament). Presidenta: Lenke Noemi Kopal. Mòbil contacte: 663 548 851. E-mail: ampaespigol@hotmail.com
Societat dedicada a la caça menor. Adreça: Avinguda Urgell, 16, 25331 La Guardia d'Urgell. President: Lluís Asensió. Tresorer: Josep Maria Bertran. Secretari: Marc Antoni Salvadó. Mòbil de contacte: 609 409 764
Club que fomenta aquest esport com a eina d’educació, cooperació i cohesió. Adreça: Avinguda Urgell, 11 , 25331 La Guàrdia d’Urgell. Telèfon de contacte: 679 447 817 – Miguel Àngels Olivares (President).
Associació que organitza i col·labora en activitats i manifestacions socials i culturals que promoguin el manteniment del patrimoni del municipi. Adreça: La Pau, 8, 25331 El Tarròs. Telèfon de contacte: 609 365 186 - President: Ramon Graño Torrent.
Associació de veïns i veïnes de la població de la Guàrdia d’Urgell que fomenta les donar suport a les reivindicacions veïnals que es creguin convenients de cara a la millora del poble. Col·laborar amb les diferents administracions, fer el seguiment o formar part de comissions en les accions que promoguin les millores per la qualitat de vida dels ciutadans del poble. Defensar els interessos generals dels veïns i veïnes en qualitat d’usuaris i destinatàries finals de l’activitat cultural, esportiva, educativa i sanitària. Fomentar la participació ciutadana del associats i del conjunt de veïns i veïnes. Organitzar activitats socioculturals, cursos, conferències, tallers, festes Majors i festes populars ( Sant Jordi, la castanyada...). Adreça: Avinguda Urgell, s/n, 25331 La Guàrdia d’Urgell. Presidenta: Josepa Novell Regué. Telèfon de contacte tresorera: Inés Oromí Cuñat – 647 260 273. E-mail:associacioveinslaguardia@gmail.com
L’Associació Ziga Zaga vol expandir una visió alegre i apreciativa de la singularitat de la vida.2.Posar en joc una mirada crítica a favor de les diferents maneres no normatives decoexistir.3. Activar l'ús d'un llenguatge sense marca de gènere. Per aconseguir les seves finalitats, l'associació du a terme les activitats següents: A) Edició de contes il·lustrats, llibres, fanzins o similars que segueixin els fins de I'associació, buscant persones autores que puguin aportar obres originals afins amb la línia de I'associació. B) Actes públics de promoció i difusió dels fins de I'associació, ja sigui en forma de xerrades, espectacles, taules rodones, projeccions de materials audiovisuals, actes lúdics, i/o similars. C) Recaptar-les donacions i aportacions que voluntàriament lliurin les persones particulars i les entitats públiques i/o privades, i destinar-les a les necessitats derivades dels fins associatius. Adreça: Avinguda Dels Catalans, 15, 25331 La Guàrdia d’Urgell. President: Alec Tosquella Álvarez
Associació de veïns i veïnes de la població de Tornabous. Els fins de I'associació són promocionar, assumir, gestionar, patrocinar i desenvolupar directament I ‘associació per sí o a través de terceres persones, en aquest darrer cas, sota la vigilància, els estudis, debats, conferències, actes, espectacles, exposicions, i l’elaboració, edició i publicació de fulletons, material audiovisual i multimèdia i, en general, aquelles iniciatives que es considerin d’interès i conforme a la seva actuació per a fa millora i desenvolupament de la comunitat ciutadana. Fomentar la participació activa del veïnat per afavorir la cohesió comunitària. Promoure la realització d'activitats, col·laborant amb aquesta finalitat amb altres organitzacions existents al poble. Adreça: Carrer Llibertat, 12, 2n 25331 Tornabous. President: Jordi Balasch Planes
Associació del municipi que té com a finalitat fomentar el valor de l’ecologia, la sostenibilitat i gaudir de l’entorn. Fer extensiva als espais d’interès naturals existents al municipi de Tornabous. La millora, atenció, promoció i divulgació del Parc del Reguer de Tornabous entre la ciutadania i especialment en l’àmbit escolar. Fomentar l’ús esportiu, cultural i comunitari d’aquest espai verd. .Adreça: Carrer Major, 15 25331 Tornabous. Mòbil de contacte: 628 948 382 President: Ferran Farré Llanes.
Associació del municipi que promou la cohesió social i la cultura, té com objectiu de conscienciar del benefici de les relacions socials per millorar la qualitat de vida i promore les relacions intergeneracionals. Tambè vol preservar i compartir el hàbits i costums de la població i del territori i conèixer-ne d'altres. Adreça: Carrer La Pau, 6, 25331 El Tarròs. Presidenta: Núria Grañó Solé.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària per consultar el transport públic i servei de taxis al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
En el següent enllaç podreu consultar els trajectes i horaris del conjunt de línies de autobús regulars a la provincia de Lleida.
Servei de taxi, 24 hores tots els dies de l'any. Característiques: 7 places climatitzades, adaptat per persones amb discapacitat o mobilitat reduïda. Mòbil de contacte: 600 446 600.
L'Ajuntament de Tornabous ha impulsat diverses campanyes de sensibilització dirigides a la població, comerciants i empreses del municipi, a través de la qual pretenem aconseguir un municipi més habitable, net i solidari, tot fomentant la cultura del reciclatge. En la relació següent podeu trobar la informació necessària per reciclar tot tipus de materials al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
L’oli vegetal és un producte contaminant, de molt difícil tractament i que no s’elimina en abocar-lo a la pica. Ens podeu portar els recipients d'oli vegetal usat al contenidor ubicat a la planta baixa de l'Ajuntament, al costat de l'ascensor, de 9.00 a 13.00 hores, dilluns, dimarts,dijous i divendres i de 9.00 a 16.00 hores els dimecres.
Les piles tenen components tòxics i molt perillosos per a la nostra salut i per al Medi Ambient. Ens podeu portar les piles usades al contenidor ubicat a la planta baixa de l'Ajuntament, al costat de l'ascensor, de 9.00 a 13.00 hores, dilluns, dimarts,dijous i divendres i de 9.00 a 16.00 hores els dimecres.
Servei de recollida de deixalleria per a particulars i petit comerç .Horaris: de dilluns a dissabte de 9:30 a 13:30 i de 16:00 a 19:00 hores. Ofereixen servei a domicili. Telefon de contacte: 973 314 079. Residus que hi podeu dipositar: Runes i terres, fusta, voluminosos, cables elèctrics, restes de poda, pneumàtics, frigorífics, paper i cartró, ferralla electrònica, piles, bareteries, olis vegetals, envasos, làmpades fluorescents, olis minerals usats, vidre, vidre pla, tèxtil, dissolvents, pintures i vernissos, ferralla, recollida de CD i DVS, cartutxos de tinta, restes de PVC, palets fusta, caixes de plàstic, fitosanitaris. Per a més informació cliqueu al link següent.
Per recollides de materials voluminosos que no es poden deixar a la deixalleria mòbil s'ha de contactar: al 621 192 828 / correuverd@urgell.cat
Càritas promou la recollida, recuperació i reciclatge de roba afavorint el desenvolupament sostenible i la inserció sociolaboral de persones amb dificultats. En aquest contenidor podem llançar roba de vestir, roba de la llar (llençols, tovalloles, cortines, flassades...), sabates, bolsos, cinturons... S'ha de dipositar en una bossa tancada dins el contenidor. Hem d'evitar posar-hi roba bruta o rompuda. Ubicació contenidor: Zona esportiva de Tornabous, camí del Tarròs, s/n (entrada camp de futbol).
Ens podeu portar els taps a les oficines de l'Ajuntament de Tornabous de 9.00 a 13.00 hores, de dilluns a divendres.
L'Ajuntament de Tornabous participà cada any, mitjançant donacions i venda de material amb la campanya " Mulla't per l'Esclerosi Múltiple", una malaltia crònica del sistema nerviós que afecta unes 7.500 persones a tot el país. Per més información sobre l'Associació, podeu consultar el link següent:
A Espanya hi ha 43 cinemes de sala única que segueixen funcionant gràcies al romanticisme dels seus propietaris. El Simó Flotats manté oberta la sala de 500 butaques a Tornabous . Adreça: Plaça de la Vila, 25331 Tornabous. Telèfon contacte: 973 570 661. Edifici adaptat per garantir l'accessibilitat a discapacitats, a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes.
Adreça: Carretera de Balaguer, 33 25331 Tornabous Telèfon: 973 570 240 Capacitat: 36 places. Especialitat: menú diari. Obertura: tot l'any (diumenge descans setmanal). E-mail: restaurantmoli65@gmail.com
Adreça: Carretera Balaguer, 26 25331 Tornabous. Mòbil: 643 644 154. Capacitat: 30 places. Especialitats: Tapes, plats combinats i entrepans. Obertura: tot l'any (descans setmanal dilluns).
Adreça: Carrer Urgell, 6 25331 Tornabous Telèfon de contacte: 973 713 059. E-mail: estherfarran_aragones@msn.com. Capacitat: 50 persones. Especialitat: Menú diari. Obertura: Obert tot l'any.
Adreça: Plaça de la Vila, s/n (local del cinema) 25331 Tornabous. Mòbil:638 932 806. Capacitat: 50 Especialitats: Tapes, torrades, pizzes i entrepans. Obertura: dilluns, dijous i divendres tarda. Dissabte i diumenge tot el dia.
Adreça: Avinguda Joan Amigó, 10, 25331 El Tarròs. Mòbil de contacte: 973 713 050. Capacitat: 50 persones Especialitats: menú diari. Obertura: de divendres a diumenge.
El municipi de Tornabous disposa de dos allotjaments rurals.
Allotjament ubicat al carrer la Pau, 3, 25331 El Tarròs. Mòbil contacte: 655 364 630. E-mail: calaprovidencia.eltarros@gmail.com / info@calaprovidencia.cat.
Allotjament ubicat al carrer la Torre, 25331 La Guardia d'Urgell. Contacte: 669 604 854. E-mail: info@calball.com. Pàgina web: www.calball.com.
Aquest edifici permet un contacte amb la natura i resulta beneficiós en tots els aspectes de la vida de les persones del municipi.
L’Ajuntament realitza cursets de formació i reciclatge anuals a persones del Municipi per dur a terme les tècniques de reanimació cardiopulmonar (RCP). L’objectiu d’aquesta proposta és conscienciar la població de la importància d’actuar al més aviat possible en el cas d’aturada cardiorespiratòria i ensenyar les nocions bàsiques per dur a terme una reanimació cardiopulmonar. El municipi de Tornabous compta, en aquests moments, amb una xarxa de 3 desfibril·ladors ubicats en diferents espais dels tres nuclis de població, més un aparell desfibril·lador portàtil a la primera planta de les oficines de l'Ajuntament de Tornabous, per evitar i reduir la mortalitat per aturada cardíaca.
En la relació següent podeu trobar la informació necessària dels espais culturals ubicats al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
Adreça: Camí del Tarròs, s/n, 25331 Tornabous. Al davant de la plaça Salvador Seguí de Tornabous. Telèfon de contacte: 973 570 233 ( de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 hores).. La sala polivalent està destinada a actes esportius i culturals i té una cabuda de 200 persones. Edifici adaptat per garantir l'accessibilitat a discapacitats, a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes
Adreça: Avinguda Urgell, 35 - 25331 La Guardia d'Urgell. Telèfon de contacte: 973 570 233 ( de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 hores ). La sala del local social està destinada a actes d’interès social i cultural i té una cabuda de 200 persones. Edifici adaptat per garantir l'accessibilitat a discapacitats, a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes
Adreça: carrer la Creu, 8, 25331 El Tarròs. Telèfon de contacte: 973 570 233 (de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 hores). El local de les antigues escoles del Tarròs està destinat a actes d’interès social i cultural i té una cabuda de 100 persones. Edifici adaptat per garantir l’accessibilitat a discapacitats, a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes
Adreça: plaça de la Vila, 1 ( la sala està ubicada a la planta baixa de l'Ajuntament ) - 25331 Tornabous. Telèfon de contacte: 973 570 233 (de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 hores). La sala Salvador Seguí de Tornabous està destinada a actes d’interès social i cultural i té una cabuda de 60 persones. Edifici adaptat per garantir l’accessibilitat a discapacitats, a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes.
Adreça: plaça de la Vila, 1 ( la sala està ubicada a la planta baixa de l'Ajuntament ) - 25331 Tornabous. Telèfon de contacte: 973 570 233 (de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 hores). La sala Salvador Seguí de Tornabous està destinada a actes d’interès social i cultural i té una cabuda de 60 persones. Edifici adaptat per garantir l’accessibilitat a discapacitats, a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes