Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç, Indústria i Serveis

Perruqueries i establiments d'Estètica del Municipi

En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb diversos centres especialitzats del sector de l'estètica, maquillatge, imatge personal i perruqueria al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.

Fusteria i Ebenisteria del Municipi

En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb dos tallers artesans de fusteria i ebanistería. al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.

Botigues de queviures, fruiteries, verduleries carnisseries i xarcuteries del Municipi

En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb diverses empreses especialitzades del sector de venda de queviures, carnisseria i xarcuteria d’elaboració artesana al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
El Rebost de la Vila El Rebost de la Vila

Adreça: Carrer Llibertat, s/n, 25331 Tornabous. Mòbil de contacte: 609 718 416. E-mail: lupemontero@hotmail.es.

Lams Fruits, SL

Venda de fruites, verdures i queviures. Carretera de Balaguer, s/n (sortida C-53 direcció a Tàrrega). E-mail: lamssupermercats@hotmail.com.

Constructors del Municipi

En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb diverses empreses especialitzades del sector de la construcció al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.

Farmacies Municipi

En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb la farmàcia al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
Farmaciola de Tornabous Farmaciola de Tornabous

Adreça: Carrer Llibertat, 16, 25331 Tornabous Tel. 973 499931 WhatsApp: 673 843 607 Horari: de dilluns a divendres de 9 a 12 hores i de les 17 a les 19.30 hores. Correu electrònic: info@farmaciatarrega.com

Empreses Frutícoles del Municipi

En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb diverses empreses especialitzades del sector frutícola: productores, exportadores, i especialitzades en l'elaboració artesana de productes derivats de la fruita, al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d’Urgell.
SAT 2015 Tornafruit SAT 2015 Tornafruit

Adreça: Avinguda Lluís Companys, 67, 25331 Tornabous. Telèfon:, 973 570 284. E-mail: tornafruit@tornafruit. Pàgina web: tornafruit.com

Fruits Cuñé Fruits Cuñé

Adreça: Camí del Tarròs, s/n, 25331 Tornabous Telèfon de contacte: 973 570 641 E-mail: collidor@teleline.es

Mestral Fruits Mestral Fruits

Adreça: C/ Mestral, 1, 25331 El Tarròs. Mòbil de contacte: 679 949 729 E-mail: mestralagricola@gmail.com

Fontaneria i Electricitat del Municipi

En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb l'empresa especialitzada del sector de les reparacions i instal·lacions d'electricitat, fontanería i gas al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.

Panaderies i Pastisseries del Municipi

En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb l'empresa especialitzada del sector de la panadería i pastisseria artesana al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
El Forn de Tornabous El Forn de Tornabous

Adreça: Carrer Major, 17, 25331 Tornabous. Telèfon de contacte: 973 570 287. Email: nandofarre@gmail.com

Centre de Fisioteràpia i Osteopatia al Municipi

En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb el centre especialitzat del sector de la fisioteràpia i osteopatía al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.

Remolcs

En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb l'empresa del sector de la fabricació, reparació, exposició i venda de remolcs.
Remolcs Speedrem, S.L. Remolcs Speedrem, S.L.

Adreça: Carrer Diagonal, 10-12, 25331 Tornabous. Telèfon de contacte: 973 570 678 / 660 575 765 / 660 575 869. Email: web@speedrem.com.

Estudis d'Aquitectura

En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb un centre d’arquitectura que desenvolupa projectes d’edificació, urbanisme i paisatgisme al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell
El Graó. Estudi d'Arquitectura El Graó. Estudi d'Arquitectura

Adreça: Carrer Llibertat, 26 (baixos), 25331 Tornabous Telèfon de contacte: 636 641 864 Persona de contacte: Noelia Solans Flotats. E-mail: noeliasolans@coac.net

Entitats bancàries

En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb la sucursal bancaria al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
CaixaBank Tornabous CaixaBank Tornabous

Adreça: Carrer Major, 25331 Tornabous. E-mail: dcaldero@caixabanck.com Telèfon: 973 562 050

Venda adobs

En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb l’empresa de venda d’adobs al major al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
AgroserviRius S A AgroserviRius S A

Adreça: Partida Terraforts, s/n / Carrer Jacint Verdaguer,15, 25331 Tornabous. Telèfon de contacte: 973 570 415.

Venda de calçots

En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb l’empresa de venda de calçots, elaboració de salses casolanes i cuita de calçots per encàrrec, al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
Calçots el Guardià Calçots el Guardià

Adreça: Carrer Santa Elena, 2, 25331 La Guardia d'Urgell Telèfon: 973 570 219 / 636 657 586 E-mail:c_elguardia@hotmail.com

Empreses d'Espectacles

En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb l'empresa d'espectacles per tots els pùblics, que es carateritza per barrejar la màgia, l'humor, la dansa i la música, al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
Mag Bala Mag Bala

Adreça: 25331 Tornabous Contacte Mag Bala: 660 575 869 (Alex Balasch) Contacte Ballarina Dansa de Ventre: 660 577 086 ( Tati Alvez) Contacte DJ Johnny: 686 606 586 (Joan Marc)

Fotografia i imatge

En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb professionals especialitzats del sector de la fotografía i la imatge al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.
Fotògraf Emili Ferrer Fotògraf Emili Ferrer

Adreça: Mas Ferrer, s/n, 25331 Tornabous. Telèfon de contacte: 629 274 707 / 973 570 064. E-mail: eferrer-foto@terra.es.

Funeràries

En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb la funerària al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.

Venda ametlles

En la relació següent podeu trobar la informació necessària per a contactar amb l’empresa de venda d'ametlla crua, al municipi de Tornabous i als seus agregats; el Tarròs i la Guàrdia d'Urgell.

Document Actions