Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la Gimcana Desconfinada!

Nova activitat lúdica adreçada a petts i grans del municipi, amb motiu de l'inici del període del seu desconfinament.

foto: sobreelterreny
foto: sobreelterreny

DISSABTE 09 MAIG 2020

Des d'avui, ja es pot participar en aquesta gimcana, que proposa als infants passejar pels tres nuclis de població del municipi, amb la companyia d'algun adult, tot resolent les proves i enigmes amagats rere d'uns codis QR.

Aquesta iniciativa ha estat engegada per l'ajuntament i compta amb el suport del professorat de l'Escola Espígol, que s'encarregaran de renovar els seus continguts i les preguntes, cada dissabte.

L'inici del recorregut al Tarròs, és a la Plaça Nova; a la Guàrdia d'Urgell, davant de l'església nova i a Tornabous, a la plaça Salvador Seguí. En cada punt del traçat s'hi troben dos codis: l'un amb les qüestions a resoldre; l'altre amb la localització de la prova següent.

Per poder llegir la informació que contenen aquests codis, cal comptar amb un telèfon intel·ligent amb connexió a internet i un lector de codis QR, per exemple QR Code Reader and Scanner

Tots els nens i nenes que la finalitzin amb èxit, dues setmanes consecutives, rebran un premi! Aquesta proposta no és competitiva i cal que en tot moment es mantinguin les normes d'higiene i de distanciament social.