Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'a2m penja el cartell d'entrades exhaurides en la seua segona vetllada

Dijous vinent, el cicle continua amb el concert del cantautor Xavier Mayora, al Tarròs.

foto: @drondeponent
foto: @drondeponent

DILLUNS 20 JULIOL 2020

La placeta de la Torre de la Guàrdia de Déu de la Guàrdia d'Urgell va acollir la segona vetllada del festival a2m, al municipi de Tornabous, amb el concert de Maria Altadill i David Pradas que va fer les delícies del nombrós públic assistent.

Les consignes d'aforament limitat i d'accés restringit amb reserva d'entrada van fer exhaurir les places disponibles, omplint l'espai -respectant estrictament les mesures de distanciament social- amb persones vingudes de Mollerussa, Rocafort de Vallbona, Boldú, Castellserà, Tàrrega, a més dels pobles del nostre municipi.

Durant l'actuació, David Pradas i Maria Altadill van interpretar un extens repertori de cançons que van comprendre des d'autors catalans com Carles Gómez (Abraça'm); Lluís Llach (País petit) Joan Manel Serrat (Paraules d'amor), Ramon Muntaner (la plaça del Diamant) o Miki Nuñez (Escriurem) com d'altres d'arreu del món, com Chavela Vargas (la Llorona), Frank Sinatra (My Way), Lady Gaga (Shallow) o Fred Astaire (Cheek to Cheek).
Un dels moments emocionants de la vetllada va produir-se quan els artistes van dedicar la Flaca, del recentment traspassat Pau Donés, a la memòria de totes les persones estimades que hem perdut durant aquests dies de pandèmia.

23 de juliol, a les 21 hores, a la plaça de santa Cecília del Tarròs
Concert del cantautor Xavier Mayora

L'escenari que s'instal·larà a recer dels principals edificis monumentals de la població del Tarròs - amb l'església renaixentista de santa Cecília i alguns imponents casals del XVII, com cal Tafalla i cal Companys- acollirà l'actuació del cantautor Xavier Mayora i ben acompanyat de la seua banda.

Aquest artista de la Figuerosa, és prou conegut a casa nostra pel seu activisme social i cultural al capdavant del festival FigaRock, la Plataforma Salvem els Plans de Conill i del moviment anti fracking i per la seua participació en els grups en els grups musicals Alquimistes Folls i Comandante Rock.

Ara arriba al nostre municipi, per presentar-nos el seu últim projecte artístic. Amb l'Anartista pretén fer que l’art esdevingui compromís, convertint l’artista un activista, que reflexiona sobre el paper de l’art en la transformació de la societat, la incidència en les nostres vides de les noves tecnologies o la desaparició del món rural català; que no és aliè ni a la bellesa ni al patiment.

En cada una de les seues cançons es posiciona de manera lliure i sincera, i dibuixa un retrat madur i coherent dels temps que ens toquen viure. Cançons arrelades a la terra que, des de la Segarra al món, criden a la vida i a l’amor sense més pretensió que emocionar i despertar consciències.

Es recorda que per qüestions de seguretat i protecció enfront de la COVID, hi ha limitació d'aforament de l'espai i control d'accés restringit a qui ha reservat prèviament les entrades al concert.

Reserva-les a les oficines de l'ajuntament o per internet, omplint aquest formulari bit.ly/a2m_04