Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'inicien les obres d'adequació del Parc del Roser.

L'ajuntament encara l'esperada renovació integral d'aquest espai, gràcies a una subvenció de la Diputació de Lleida

Operaris municipals construïnt el mur mitger
Operaris municipals construïnt el mur mitger

DIVENDRES 22 MAIG 2020

El pas del temps i alguns atacs incívics havien anat malmetent aquest concorregut espai, inaugurat fa poc més d'una dècada. Per això, ara just fa un any, l'ajuntament va valorar que suposava un risc per la població infantil i va decidir clausurar-lo. Amb l'ajuda voluntària d'un grup de veïns, es va procedir a la retirada dels seus elements.

Els operaris municipals han iniciat aquesta setmana les obres de recondicionament del Parc Infantil del Roser de Tornabous, amb la substitució de la tanca de fusta i la construcció d'un mur perimetral d'un metre d'alçada i la instal·lació d'un tancat d'acer inoxidable per delimitar el costat amb el carrer Ronda del Nord.  Així mateix, s'encarregaran de revisar la resta de mobiliari urbà de l'espai.

Per la seua part, Happy Lúdics, empresa concessionària de l'obra, s'encarregarà del muntatge dels nous elements, a la zona central del parc.

Un cop el municipi entri en la tercera fase del desconfinament, es procedirà a la inauguració i reobertura oficial d'aquest equipament.

L'import d'aquesta acció, que ascendeix a 17.826,93 euros, es pot dur a terme gràcies a una subvenció atorgada per la Diputació de Lleida.