Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una cinquantena de persones participen en la primera vetllada de l'a2m

Dijous vinent, el cicle continua amb un concert de David Pradas i Maria Altadill.

foto: Ramon Oromí (@sobreelterreny)
foto: Ramon Oromí (@sobreelterreny)

DIVENDRES 10 JULIOL 2020

Dijous passat al vespre, es va estrenar el festival a2m, al municipi de Tornabous, amb la sessió doble de la Companyia Xavi Demelo, de Rubí. Per un dia, la gespa de la plaça de Salvador Seguí de Tornabous es converteix en platea de les dues sessions de contes i històries, explicades per Xavier Demelo.

A la tarda, van presentar l'espectacle Contes de Bona Nit per a nenes rebels, que va fer les delícies dels nens i nenes, que junt amb els seus pares i mares, van desafiar la calor. A la nit, amb les Histèries uterines, va arribar el torn dels adults amb un seguit de monòlegs i històries sobre les relacions en clau humor,

El festival té una vocació popular tant pel que fa al preu de les entrades (1 euro per persona i espectacle), com pel fet de fer-se en diferents espais oberts i singulars del municipi i perquè recupera el costum del fet que hom s'emporta la cadira per seure, de casa seua.

Les participants -que havien reservat prèviament les seues entrades- van mantenir-se fidels a les consignes de l’organització, seguint les mesures de seguretat i higiene per minimitzar el risc de la CoVid, respectant el distanciament social i fent ús de les mascaretes, durant tot l’espectacle.

16 de juliol, a les 21 hores, a la Torre de la Guàrdia d'Urgell
Concert de David Pradas i Maria Altadill.

Dijous vinent, a les 9 del vespre, arriba la segona de les vetllades. Aquest cop, s'emplaça als peus de la Torre romànica de la Guàrdia de Déu, a la Guàrdia d’Urgell. David Pradas i Maria Altadill uniran talents per oferir-nos una vetllada en la qual interpretaran clàssics de jazz, la nova cançó, els musicals i les bandes sonores de cine.

David Pradas (1974, Castellserà) compositor i productor musical a La Gata Roja Produccions. Compta amb 5 treballs publicats, en els quals combina les peces per a piano amb la poesia, la dansa contemporània i vídeo projeccions interactives. La seua última creació és Umbilical Música & Vida (2017).

Maria Altadill (1975, Tarragona) Soprano i experta en música barroca i clàssica. Ha cantat com a solista en diversos festivals a França, Espanya, Suïssa, Itàlia, Àustria i Alemanya. Cofundadora de diferents agrupacions amb músics d'arreu d'Europa. Ha participat en diverses produccions operístiques, per a ràdio i televisió.

Com en la resta d'activitats del cicle, l'aforament és limitat i hom ha de reservar prèviament les entrades a les oficines de l'ajuntament o per internet, omplint aquest formulari bit.ly/a2m_03

Galeria d'imatges